Táborový deník 7.7.2022

Táborový deník list č.4
Milý deníčku, dneska jsme zažili spoustu skvělých zážitků. Byli jsme na výletě ve velkoměstě Jindřichově Hradci. Ráno jsme byli trošku ve stresu, protože počasí nevypadalo vůbec dobře, ale nakonec i přes všechny nezdary s balením jsme vlak ještě s velkou rezervou stihli.

Vlakem jet byla dosti sranda, vedoucí měli vysílačky a povídali jsme si všichni spolu na dálku, dokonce jsme si povídali i s hlídkou tábořiště, takže naše vysílačky mají skvělý dosah. Co dál? V Hradci jsme se šli vyřádit  do Aquacentra. Tam to bylo úplně skvělý, takhle  výborně jsme si dlouho nezadováděli, i s vedoucíma.

Po bazénu jsme došli na sváču a šli zpět na vlak. Vlakem nám cesta utekla rychle, cesta z Vlkova byla ještě rychlejší a hned jsme byli na táboře. Pipin už na nás čekal s večeří a bylo tady i něco dalšího jiného a to velká návštěva. Navštívili nás Plánští skauti, kteří jsou na puťáku a nabídli jsme jim přenocování v našem tee-pee, teplou večeři a čaj. Pak hnedka nástup a najednou byl večer. Zítra zase Ahoj.