Víkendová výprava do Plzně

V pátek jsme se sešli na vlakovém nádraží v Božejovicích a vyrazili na víkend na skautskou základnu v Plzni.  Večer jsme si zahráli hru riskuj a poté šli spát. 

V sobotu ráno za námi přišel americký ředitel plzeňské zoo, že se mu v noci při vichřici ztratilo pár krásných exemplářů ze zoo. Nechal nám seznam ztracených zvířat a pozval nás do zoo, abychom si o ztracených zvířatech zjistili nějaké informace. Takže jsme navštívili zoo a poté taky dinopark. Počasí nám moc nepřálo, ale aspoň, že nepršelo vkuse. V pozdním odpoledni jsme navštívili náměstí Republiky s kostelem sv. Bartoloměje, kde jsme nalezli ztracená zvířata. Večer jsme je předali americkému řediteli zoo. Byl moc vděčný, že jsme mu pomohli zvířata najít. Za odměnu jsme od něj dostali vzácné druhy zeleniny, které baští místní zvířátka v zoo.  Poté jsme se dívali na pohádku s názvem V hlavě. 

V neděli dopoledne jsme vyráběli papírové kytky a přáníčka pro naše maminky, které ten den měli svátek. poté byl oběd a už se jen uklízelo a šlo se na vlak. 

Elis