Táborový deník čtvrtek 14.7.2022

Můj milý deníčku,

Dneska byl zase skvělý den. Ráno po budíčku a vydatné ovocné snídani jsme šli na hru do lesa, kde jsme bojovali znovu proti temným silám a snažili se jim sebrat jejich vlajky a obsadit jejich území. Byla to makačka, bojovali jsme v těžkém a rozmanitém terénu, ale nakonec jsme to zvládli a porazili temné síly. Ve chvíli, kdy jsme je porazili, jsme našli klíče, které jsme zatím nevěděli jak použít. 

Po obědě jsme si vyrazili na výlet na veselské pískovny. Tam jsme si užili odpoledne plné zábavy a vodních radovánek. Tolik skoků do vody tam snad nikdo jiný neudělal. 

Večer, po návratu z pískovny, jsme našli truhlu a v ní bylo torzo diamantu Ostrova, na ten jsme nalepili všechny díly, které jsme celý tábor sbírali. Ve chvíli, kdy jsme měli všechno nalepené, přišel náš průvodce, zvedla se stěna od jídelny a najednou jsme byli na večírku. 

Večírek jsme si skvěle užili, byl na něm obslužný bar, kde jsme si mohli vybírat z několika drinků, dále dva obslužné pulty s jídlem, tam jsem měli na výběr mezi kebabem a pikadorem. Dále na všech stolech byly obložené chlebíčky, slané snacky a bonbóny, takže fakt paráda. V průběhu večera se jídelní stan proměnil v party stan a až do večerky jsme měli jednu velkou párty. 

Tímto jsme završili záchranu ostrova.