Táborový deník 6.7.2022

Dnešní den byl skvělý. Po snídani jsme se začali balit a připravovat na parádní cestu, dnes jsme jeli na cyklovýlet a následně sjeli úsek řeky Nežárky. Hned na tábořišti jsme se rozdělili na několik menších skupin a vyrazili na cestu na Jemčinu. Po cestě jsme meli hned několik karambolů, dětem se strašně líbilo padat do louží, nevím co na tom bylo srandy, ale byl to nejčastější pád. První skupina zvládla cestu za 40 minut, poslední skupina dojela za pouhých 80 minut za první skupinou.

Hned jsme se najedli a vyrazili vstříc pro někoho na první vodácké dobrodružství. Voda tekla, cesta byla docela rychla, cobydup jsme byli na táboře. Po svačině jsme si ještě na chlívků skočili do řeky, a světlušky začali připravovat své divadelní představení na téma staré pověsti České, upáleni Jana Husa a založení Opařan.

Odpoledne nás Navštívili  Ampérovi, kteří obdrželi poukaz na All Inclusive zážitek ze skautského tábora. Návštěva začala Welcome drinkem a následovala projížďka s Gondolierem po Malebné jihočeské řece. Hned po projížďce, bylo pro naši návštěvu připravené wellnes a masáže. Po tomto zážitku čekala naše hosty večeře o čtyřech chodech. Našim hostům moc chutnalo a těší se na další návštěvu.

Večer jsme zakončili divadelním představením našich světlušek a získali tím odborku divadelnice, kterou si v dalších dnech sami přišijí kroj. No a tak skončil dnešní den, už se těšíme na zítřek. Ahoj